Vackra Tapeter till sovrummet

vackra tapeter

SovrumstapetNär du väljer tapet till sovrummet bör du försöka skapa en lugn och harmonisk känsla som gör att du sover gott och inte blir stressad.

 

 

Ett sovrum ska vara ett rum för vila och ge dig en positiv start på den nya dagen. Du kan fundera över vilka andra känslor du vill att rummet ska förmedla. Det kan vara klokt att ha lite koll på feng shui vid inredningen av sovrummet:Välj färger som ger harmoni och undvik gärna alltför lysande färger som starktblått eller klar rött .

Detta är såklart dock högst personligt och självklart ska du välja dessa färger om du verkligen gillar dom.

Men välj klokt och stressa inte fram valet av tapet till sovrummet.

Detta bör du ej ha i sovrummet
Undvik om möjligt alla elektriska apparater i sovrummet. Alla elektriska apparater avger strålning. Har du svårt att leva utan mobilen så kan du i alla fall stänga av den när du ska gå och lägga dig.

Om vi dagligen utsätts för strålning både hemma och på jobbet, påverkar det vår stressnivå och vårt immunförsvar och vi får svårare att varva ner och sova gott.

Val av tapet

Välj en tapet som passar den övriga inredningen och som hjälper dig att skapa den känsla du vill uppnå. Ett skönt landsskap kanske passar din personlighet och smak?

Det är inte svårt att hitta en vacker tapet bara man vet vad man är ute efter.

åter till snygga tapeter