Bra hundförsäkring

Välja hundförsäkring

Det behöver inte vara svårt eller speciellt krångligt att hitta en bra och prisvärd hundförsäkring online.  Vet du bara vad du vill få ut av din försäkring och vilka krav som är viktiga för dig så är det ganska enkelt.

Vad kostar en hundförsäkring

Det finns enkla hundförsäkringar  från ca 70kr i månaden,men om du vill ha en försäkring som täcker det mesta bör du vara beredd på att betala mellan 150kr-200kr i månaden. Det som påverkar priset är hundras och även var du är bosatt har en viss påverkan på försäkringskostnaden.

Vill du ha tips på vilka försäkringar som är prisvärda kan du besöka www.billig-hundförsäkring.se 

Där hittar du bra information och goda råd som gör det enkelt att hitta en billig hundförsäkring.

Ett bra försäkringsbolag som har enkla och vettiga försäkringsvillkor är moderna försäkringar dom erbjuder även prisvärda bil och hemförsäkringar. Ett annat bolag som ofta utmärker sig som ett billtgt val är Svedea. Även detta bolag har vettiga premier på sina försäkringar.

Veterinär i mobilen

Båda dessa erbjuder även en möjlighet att via firstvet träffa veterinär via mobilen. Att konsultera veterinär via mobilen är en bekväm och smart lösning som gör att man enkelt kan få besked om hundens hälsotillstånd . Det kanske inte är  nödvändigt att åka in till en veterinär utan att det går bra att behandla hemma. Denna tjänst är bekväm och är enkel att använda. Vissa bolag har ett visst antal gratis besök och andra har inga begränsningar alls.

Måste man ha hundförsäkring ?

Det kan bli väldigt dyrt att besöka veterinär om din hund råkar ut för något allvarligt och utan försäkring kan du vara tvungen att betala upp mot 30-40 tusen om olyckan är framme. Så snåla inte skaffa en hundförsäkring så kan du sova tryggt och slippa onödig oro. Det finns enkla försäkringar som täcker bas behovet och som kostar ca 60kr i månaden, denna summa har dom flesta hundägare råd att betala .

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.